Termeni si conditii

Accesul si utilizarea site-ului www.herbalmed.ro se face in termenii si conditiile de mai jos.
Termenii si conditiile pot fi modificate in orice moment de catre administratorul site-ului, denumit in continuare „Administrator„, fara o notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori„.

Accesand si navigand pe acest site, utilizatorii accepta implicit, termenii de utilizare descrisi in continuare, vizitarea site-ului facandu-se pe propria raspundere a utilizatorilor.

In cazul in care nu sunt de acord cu termenii si conditiile de mai jos, utilizatorii trebuie să inceteze accesarea acestui site.

 1. www.herbalmed.ro nu ofera servicii medicale, consultatii de specialitate, nu este un site de vanzari de produse sau servicii si nu are caracter comercial. De asemenea, nu promoveaza vreo societate comerciala si nici vreun produs sau serviciu, indiferent care ar fi acela. Scopul site-ului este doar de informarea generala a utilizatorului cu privire la existenta fitoterapiei ca o alternativa la medicina clasica, pe care nu o exclude. Informatiile prezentate in acest site nu sunt menite sa inlocuiasca un tratament medical.
 2. www.herbalmed.ro poate contine legaturi, trimiteri catre alte site-uri Web.  Legaturile(link-urile) catre alte site-uri sunt oferite pentru un plus de informatie, dar facand aceasta nu inseamna ca le sustinem sau le promovam in vreun fel. Nu detinem niciun control asupra acestora si de aceea nu ne asumam nicio responsabilitate in ceea ce priveste informatiile inexacte sau inselatoare ori actiunile acestora de alterare, colectare sau distrugere a datelor prin folosirea virusilor informatici care pot aparea la un moment dat pe acele site-uri.
 3. www..herbalmed.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale conţinutului site-ului. De asemenea www.herbalmed.ro poate restricţiona accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul sau conținut, fara o notificare prealabila si fara a fi facut raspunzator pentru acest lucru.
 4. Avand in vedere ca www.herbalmed.ro este un site de informare generala in domeniul terapiilor naturiste, utilizatorii pot citi liber orice informaţie de pe acest site, cu conditia de a nu refolosi, republica sau folosi conţinutul site-ului in scopuri comerciale. Cu toate acestea utilizatorul va putea posta link direct catre adresa site-ului sau catre articolele continute in site. De asemenea, trebuie să luaţi la cunoştinţă că orice vedeţi sau citiţi pe acest site are drepturi rezervate de copyright fără o altă notificare specială.
 5. www.herbalmed.ro nu isi asuma nicio responsabilitate pentru securitatea acestui site sau a conexiunii dumneavoasta cu acesta.
 6. www.herbalmed.ro nu permite copierea, pastrarea prin orice mijloace a materialelor existente pe acest site si nici folosirea informatiilor in scop comercial.
 7. www.herbalmed.ro nu ofera nicio garantie ca informatiile gasite pe site vor implini cerintele si asteptarile utilizatorilor, ca informatiile gasite pe site sunt corecte ori ca site-ul va functiona fara intreruperi sau erori.
 8. www.herbalmed.ro nu este raspunzator pentru eventuala utilizare gresita a informatiilor din continutul acestui site. Acestea au scop doar educativ si nu trebuie folosite pentru a diagnostica, trata sau vindeca vreo boala si nu se substituie sfatului medicului curant sau a personalului medical autorizat. 
 9. www.herbalmed.ro nu este raspunzator pentru pagubele directe, indirecte sau accidentale, pagubele pentru pierderi de profit sau orice alte pierderi prin utilizarea informatiilor postate in articole ori comentarii.
 10. Daca la un moment dat se considera ca o informatie pusa la dispozitie pe site violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa de e-mail indicata la pagina de Contact.
 11. Utilizatorii pot posta comentarii la articolele existente pe site asumandu-si, prin cererea de a fi publicate, raspunderea asupra continutului opiniilor.
 12. www.herbalmed.ro isi rezerva dreptul de a nu aproba comentariile care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor, care contin idei sau fraze jignitoare, ofensatoare la adresa altor utilizatori sau care prin continutul lor discrimineaza in orice fel alti utilizatori. De asemenea nu vor fi aprobate comentariile care contin trimiteri catre site-uri nesigure din punct de vedere informatic sau cu continut extremist, pornografic ori contrare legii. Administratorul site-ului nu poate fi facut raspunzator pentru neaprobarea comentariului si nici nu va trebui sa motiveze in vreun fel acest lucru.
 13. In niciun moment www.herbalmed.ro nu colecteaza si nu arhiveaza date si informatii despre utilizatorii acestui site indiferent de durata si frecventa vizitelor.

Drepturile şi obligaţiile părţilor descrise mai sus, precum şi toate efectele juridice ce decurg din acestea vor fi interpretate şi guvernate de legea română în vigoare.

error: Continutul acestui site este protejat ! Daca doriti sa reproduceti pasaje din acest articol luati legatura cu administratorul site-ului.